De 5 kilometer op een rijtje

Flaton Makelaars TaxateursVelux Elektrotechniek
Starttijd Start 13:55 uur; verder zie programma
Locatie Start en finish in Pijnacker bij het Raadhuisplein op loopafstand van metrohalte Pijnacker Centrum
Tijdregistratie Bruto en netto tijd middels een chip in het startnummer
Verzorging Één waterpost bij de finish
Parcoursrecord mannen 14:24 min door Victor Gerards (2019)
Parcoursrecord vrouwen 18:09 min door Lisan Duijvestijn (2018)
Maximum aantal deelnemers 2000
Categorieën mannen / vrouwen Geen leeftijdscategorieën
Herinnering Medaille
Prijzengeld mannen / vrouwen 1e plaats overall: waardebon
2e plaats overall: waardebon
3e plaats overall: waardebon
Parcoursrecord: € 50
Tarieven Vóór 1 juli 2020 schrijf je in voor €10,-, daarna voor €12,50 (na-inschrijving tijdens het wedstrijdweekend: €15,-). Bij annulering wordt het reeds geïncasseerde bedrag ter beschikking gesteld aan het goede doel.
Kleedruimte Vlak bij de start bij Sportinstituut Pijnacker aan de Westlaan 18-20 in Pijnacker. Naast een kleedruimte en douchegelegenheid heb je ook de mogelijkheid om hier een drankje te kopen.

Velux Elektrotechniek & Flaton Makelaars & Taxateurs

Velux Elektrotechniek is met showroom, magazijn en kantoor gevestigd in Pijnacker-Nootdorp. Voor advies, ontwerp, levering, keuring, onderhoud en reparatie van kleine en middelgrote elektrotechnische installaties. Bij voorkeur adviseren wij duurzame oplossingen.

U kunt bij ons terecht voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Zelfs het installeren van een eenvoudige wandcontactdoos verzorgen wij voor u. Van domotica, zonnepanelen, veiligheidssignaleringen tot laadpunten voor elektrische auto’s. Zowel in woningen als bedrijfspanden en bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Via onze 24/7 storingsdienst zijn wij altijd bereikbaar. Meer informatie vindt u op de website.

Flaton makelaars en taxateurs doet het net even anders. Wij hebben als motto: Groot worden door klein te blijven! Wat betekent dit voor u als klant? U en uw dossier zijn bij ons niet zomaar een nummer. De korte lijnen tussen ons kantoor en onze opdrachtgevers staan garant voor een optimaal resultaat. Bij Flaton makelaars en taxateurs kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij. Meer informatie vindt u op de website.

Website Velux Elektrotechniek
Website Flaton MT

Route

Routekaart 5 km Halve Marathon Oostland