Doe samen met de collega’s mee aan de Halve Marathon Oostland Bedrijvenloop! Zo laat u zien hoe sportief uw bedrijf is, en ondersteunt u tegelijkerijd onze organisatie (en daarmee het goede doel!). Als dat geen win-win situatie is!

En uw steun wordt natuurlijk beloond. Zo verzamelen wij jullie startnummer en leggen die op de dag van het evenement klaar op een nog nader te bepalen locatie nabij de start in Pijnacker. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers niet met lege maag aan de start staan, want we zorgen voor energydrink, fruit, energybars en broodjes.

Voorafgaand aan de loop bieden wij de gelegenheid om als team op de foto te gaan. Het beste moment hiervoor is direct na het afhalen van de startnummers. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzamelen van je team.

Bedrijvencompetitie

Aan de bedrijvenloop is een onderlinge bedrijvencompetitie gekoppeld. De deelnemers met de 3 beste tijden tellen voor het klassement. Bij gelijke stand telt de tijd van de snelste loper uit het team.

Deelname

Elk team mag uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers bestaan. Deelname aan de bedrijvenloop op de 10 kilometer prestatieloop of de halve marathon kost € 250,- per team.